Calçotada amb nens: Restaurant La Pedrera

Aquest cap de setmana per fi hem anat a la primera de les moltes calçotades que espero fer aquesta temporada!!!!

Anàvem un grup de pares amb fills així que era important poder trobar un lloc que fos apte per anar amb nens.

Finalment vam trobar un restaurant que cobria les nostres necessitats: La Pedrera.

El restaurant està a Canyelles, així que es pot aprofitar per anar a passar el matí per Sitges i al migdia anar cap a Canyelles que està molt a prop.

Nosaltres com no feia molt bon dia vam estar voltant per casa i vam sortir cap a les 11.30h ja que anàvem per les costes (6 euros per anar pels túnels ho trobo indignant!!) i no sabia si trobaríem molt trànsit o no.

Teníem hora a les 13h (molt recomanable perquè en aquest tipus de llocs saps quan entres però no quan surts i pots trobar-te a les 15h esperant un munt d’estona per la teva taula) i vam arribar amb prou temps per poder estar una estona jugant.

A la part de fora hi havia una explanada amb un camp de fútbol i una zona amb infantil. La veritat és que estava bé, però crec que li haurien de fer una mica de manteniment perquè és tot de fusta i està una mica atrotinat.

Però una de les coses que ens va decantar per aquest lloc va ser que tenia un servei de monitor per vigilar els nens majors de 3 anys mentre nosaltres dinàvem ( l’Ona es va haver de quedar amb nosaltres).

Els nens van dinar a una taula al nostre cantó i els hi van servir el dinar abans que nosaltres comencéssim i així els seus pares podien estar per ells si ho necessitaven mentre dinaven i un cop van acabar portaven marcat el número de la taula i els podies portar amb la monitora.

Com que no va acabar de ploure i tampoc feia un fred excessiu van estar jugant a fora. Als que van voler els va pintar la cara (nosaltres teníem una papallona, la Hello Kitty i el Spiderman) i també hi havia alguna nina i pintures. Però pel que vaig veure quan vaig acabar sortint és que els nens volien jugar a la pilota o als gronxadors.

.

Així que els dos peques que tenien menys de 2 anys es van quedar amb nosaltres i els vam seure a les trones que hi havia disponibles i vam poder dinar tranquils.

El menjar va estar prou bé, vam fer un menú per 25 euros que finalment va quedar en 28. Portaven un plat amb uns 15 calçots aproximadament per persona i un got amb salsa (si volies més salsa la pagaves a part igual que el pa). Després la carn, patates i xampinyons farcits amb formatge i tot estava bastant bo.

I finalment de postre un flam de formatge que no era el millor del món però no estava malament.

Però el millor és poder passar un dinar tranquil i sabent que els nens s’ho estan passant bé i no agobiats (els pares vigilant que fan els nens i els nens perquè es cansen d’estar sentats.

Després de dinar ens vam quedar una estona més jugant a fora amb els peques.

Així que vam passar un dia molt divertit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.