Espai Tot Sona : Dàmaris Gelabert

Crec que la música és una part molt important en les nostres vides i per sort a l’Ona li encanta escoltar cançons i es torna boja ballant.
En la meva cerca per trobar música adequada per ella vaig conèixer la Dàmaris Gelabert i l’espai Tot Sona.
Al meu entorn la gent acostuma a dir que els de Barcelona tenim sort perquè hi ha moltes coses i lloc per anar amb nens, però en aquest cas he de dir que a Cardedeu tenen molta sort de tenir un espai com Tot Sona i poder fer classes amb la Dàmaris.
En aquest espai fan tallers d’estimulació musical per nens i pares.
Tenen tant tallers intensius d’un dia que acostumen a ser els dissabtes al matí (suposo que llavors és quan s’omple de tots els que no som de Cardedeu i no podem acudir altres dies) però també tenen cursos anuals en el que van un dia a la setmana.
Nosaltres vam participar en un dels tallers d’estimulació musical i la veritat va ser una passada, en aquell moment l’Ona tenia 15 mesos i ho vam passar molt bé.
Té cançons per diferents edats ja que la seva música és per aprendre. I la veritat és que amb música i cantant sempre és més fàcil i divertit.
Des de llavors si hem pogut hem anat a algun dels seus concerts i ara que ha tret el seu primer DVD l’hem comprat i a l’Ona li encanta.
Hem intentat trobar alguna cosa semblant a prop de casa nostra però de moment no hem trobat res amb que haguem connectat.
Vam provar el mètode de Musictogether del que he llegit coses molt bones, però en la sessió de proba no vam tenir feeling i vam veure que aquell no era el nostre mètode, així que seguim buscant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.