Festival de titelles al Poble Espanyol

Avui faig un post en cap de setmana per aquells que volgueu aprofitar que avui fa tan bon dia i anar al Festival de titelles que fan aquest cap de setmana al Poble Espanyol.

Primer de tot pels que us acabeu d’assabentar aneu a la web del Poble Espanyol que hi ha descomptes en les entrades i també és important saber que els menors de 4 anys no paguen.

Nosaltres ens vam animar a anar ahir tot i que el dia no acompanyava però vam tenir sort i no ens va agafar la pluja.

El Festival és molt xulo i fan un munt d’espectacles que duren uns 20 minuts i estan molt bé.

No tinc por de la compañia Tanaka Teatre

Hi ha tres espais que són tancats i que has d’anar a reservar les entrades abans perqué han de controlar l’aforament. Nosaltres no vam poder veure cap d’aquests perqué la gent va amb molta antelació i l’Ona no pot estar molta estona esperant, és massa petita i no ho enten i al final el que volem és que es diverteixi.

A tocar de la companyia Taller del Parc

Una de les coses que crec que és important ja que per nosaltres va ser un inconvenient va ser que hi ha moltes escales per tot arreu. Així que si com nosaltres els vostres peques encara van amb cotxet us aconsello que agafeu una motxilla en compte del cotxet o que estigueu preparats per fer braços.

I l’altra cosa és el tema dinar, si podeu portar bocates o alguna cosa així millor. El menjar és per guiris o si vas a algun restaurant que sembli més normal hi ha molta cua. Nosaltres vam estar com 40 minuts esperant uns macarrons i uns ous al plat, però vam veure com hi havia gent que marxava quan ja portaven 1h esperant per dinar. I clar, anem amb nens i no els podem fer esperar tant.

Però nosaltres vam sortir contents i la nena s’ho va passar Pipa, jo mai l’havia vist quieta tanta estona seguida  i concentrada en el que passava. L’únic que tenim clar que no hi tornarem fins que poguem anar sense cotxet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.