Festa de Sant Medir a Barcelona

 M’encanta la festa de Sant Medir. Abans de viure a Gràcia sempre m’assabentava quan ja havia passat perquè ho veia a les noticies, però ara la tinc ben fixada al meu calendari.
Cartell Festa Sant Medir 2014
La festa en sí és el dia 3 de març (excepte quan cau en diumenge que ho pasen als dilluns), així que aquest any ho tinc difícil per anar amb la nena ja que pel matí treballo i a la nit és massa tard ( l’any passat va caure en cap de setmana així que vam poder anar pel matí).
Mireu que atenta estava l’Ona
Però si no treballeu, pel matí fan una cercavila pels carrers i places de Gràcia a patir de les 10h i si els vostres peques no son tan peques i us agrada aquesta festa a partir de les 19h les colles es concentren pels Carrers de Sant Salvador i Escorial per començar la desfilada a les 20h.
L’itinerari del vespre serà: Sant Salvador, Nil i Fabra i Gran de Gràcia, per acabar la desfilada al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autoritats presents.
Però si us passa com a mi tenim una segona opció, i és que no només a Gràcia celebren Sant Medir i és que cada diumenge següent a Sant
Medir és celebra una rua pels carrers de La Bordeta (Sants).
A les 10:30 es concentren les colles davant de la
Parròquia de Sant Medir.
El recorregut és el següent: Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, Sants, Gayarre, Gavà, Constitució, Toledo, Manzanares, Andalusia, oRiera de Tena, Constitució, Viladecans, Corral i Mn. Amadeu Oller.
Així que ja sigui a Gràcia o a La Bordeta podem
participar d’aquesta festa.

Podeu trobar tota la informació a la web de Sant Medir: http://www.santmedir.org

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.