Cafeteria del centre Cívic Can Deu

Avui voldria descobrir una de les millors terrasses que podem trobar al barri de Les Corts i és la de la cafeteria del centre Cívic Can Deu.
Per la gent del barri és un lloc molt conegut però per la gent d’altres segurament serà un lloc nou per descobrir que els encantarà.
La cafeteria està dins del Centre Cívic de Can Déu que és un edifici modernista preciós que pertany a l’ajuntament i on fan un munt de tallers de tot tipus i per totes les edats.
La porta principal del centre cívic està a la plaça de la Concordia que és totalment peatonal i sempre hi ha nens jugant.

Quan jo era petita la biblioteca estava aquí fins que la van traslladar a Can Roses.

Però bé, parlem de la cafeteria que és el que vull recomanar.

L’espai per dins sembla d’una altra època i trobes gent de totes les edats, des de gent jove a gent gran passant la tarda o jugant al domino. Suposo que al estar al centre cívic fa que a part de l’encant que té l’edifici en sí contribueixi a que sigui un espai on tots ens trobem a gust.

Té unes precioses vidrieres que donen a la seva terrassa que per mi és el gran encant per poder anar amb nens.

La terrassa de la cafeteria està en una zona que està tancada i per tant tens els nens controlats dins dels recinte, però en el cas que sortissin està situat en una zona peatonal.

L’únic perill que té és que hi ha una font amb aigua que és molt temptadora pels nens i jo en conec algun que s’hi ha llençat de cap, per sort era estiu i portaven roba de recanvi.

He anat a moltes festes d’aniversaris de fills d’amigues meves i els nens s’ho passen bé ja que pots estar tranquil perquè no hi passen cotxes.

Entre setmana tenen un menú al migdia a partir de les 13.30 per 9,5€ (no l’he pogut tastar mai així que no puc opinar) fins acabar existències.

No serveixen a les taules i has d’entrar a buscar-ho, això pot ser l’única pega si t’agrada que et serveixin.

És un lloc genial per anar tot l’any però especialment a la terrassa s’està de conya les tardes quan comença el bon temps i qualsevol cap de setmana que faci sol per fer el vermut.

La llàstima és no tenir cap lloc així ara que visc a Sagrada família, però qui sap si és que encara no l’he descobert.

En resum, si esteu per Les Corts i voleu un lloc tranquil on poder anar a prendre alguna cosa aquest és el vostre lloc.

Aquí teniu els horaris:

SERVEI DE CAFETERIA

Horari: De dilluns a dissabtes de 9 a 22 h, i diumenges de 10 a 15 h.

Horari d’atenció al públic: de dilluns a dissabte de 9 a 21.15 h. diumenges de 10 a 14.15 h

http://www.cccandeu.com/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.