Anem de Festa a Granja Aventura Park

Aquest cap de setmana no faltarem al segon aniversari de la Granja Aventura Park.

Nosaltres vam poder anar a visitar la Granja Aventura Park fa unes setmanes i ens vam quedar encantats amb l’experiència i amb ganes de tornar i aprofitar més la nostra visita.

Així que quan hem vist que els caps de setmana del 30-31 de maig i del 6-7 de Juny estan de celebració ens hem volgut tornar a animar per gaudir de la festa.

La granja ja vam explicar que ens va agradar molt ja que els peques poden estar en contacte amb animals, vam poder aprendre sobre animals exòtics i fins i tot tocar-los però ens van quedar coses pendents.

Aquest cop a veure si podem gaudir del seu hort i aprendre sobre el cultiu, l’any que ve la peque anirà a una escola que tenen Hort, així que estaria bé que es vagi familiaritzant sobre que és un hort, com es cuiden les plantes i sobretot que sàpiga d’on venen algunes de les coses que menja.

Una altre cosa que no vam fer va ser el pintacares, aquest és un moment més lúdic però és que als nens els encanta i a veure la nostra peque amb que ens sorprendrà.

En la nostra visita anterior vam poder menjar al bar que tenen però aquest cop ens hem animat i voldrem provar que tal és menjar a la seva zona de pícnic.

Quan vam anar ens va sembla que hi havia molt espai a l’ombra, així que ja us explicarem que ens ha semblat.

Però com us deia anem perquè estan de celebració, així que a banda de tot el que vam poder gaudir en la nostra visita anterior i el que sabem que no vam poder fer hi haurà activitats especials.

Estem emocionats ja que hi haurà capgrossos, batucada, animació, photocol i moltes coses més.

Aquí teniu el programa d’activitats especials:

Així que si anar a Granja Aventura Park ja és xulo de per sí ara que estan de festa major ha de ser una festa inoblidable i a nosaltres ens encanta anar de festa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.