Anem al teatre amb nens de 0-3 anys

Avui us vull fer saber una nova proposta de Viu el Teatre per nadons.

M’assabento de moltes activitats per anar al teatre molt interessants però quan miro les edats recomanades normalment em trobo que és per nens majors de 3 anys. Per exemple: hi ha obres dins del programa «Viu el teatre», aquest cap de setmana al Liceu hi ha «La petita flauta màgica», obres a l’aliança del poble nou, etc…

M’estranya que no hi hagi més opcions per aquestes edats (o jo no les acabo de trobar, si en trobeu us agrairé els comentaris) perquè fa poc hi ha hagut també en el programa de Viu el teatre la funció Piu-Piu que pel que tinc entès va tenir molt èxit i estava sempre bastant ple.

En aquest cas la nova obra es diu «Pintamúsica» que estarà els propers dies 8 i 15 de febrer i 1,8,15 i 22 de març.

Cartell Pintamúsica

Sinopsis: Veniu a gaudir amb els nadons de casa d’un viatge sensorial, on els colors i la música són els protagonistes d’una relaxant experiència creativa, amb un atmosfera acollidora on tres pintamúsics transportaran al joc i la diversió. Escoltar, mirar, tocar i crear… farem Pintamúsica!

Nosaltres intentarem anar (la veritat és que el preu no ajuda a que pugui anar tota la família ja que són 12 euros per persona i els bebès també paguen aquest preu!!!), si hi vaig ja actualitzaré el post.

Una altra opció d’activitats més econòmiques les podem trobar a l’Ateneu del clot amb els seus diumenges en família. Aquest diumenge fan » Contes i ritmes del sud i centre d’Amèrica».

A veure si us animeu!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.