Festes Santa Eulàlia: cercavila de Gegantons Infantils i d’Escola

El passat dissabte vam anar a la Cercavila de gegantons infantils i d’Escola de Barcelona que feien per les festes de Santa Eulàlia.
Quan jo era petita havia escoltat alguna vegada que abans les festes de Barcelona no eren per la Mercè sinó per Santa Eulàlia però fins aquest any no sabia que per Santa Eulàlia feien activitats.
No són unes festes a lo grande com les de la Mercè però trobo que les activitats són molt més familiars i tot i que hi havia gent no era d’allò que no s’hi pot estar.


Així que nosaltres ens vam decantar per anar a veure la cercavila de gegantons infantils que feien pel centre de Barcelona.

Començava a les 11 a la plaça dels Àngels i anava baixant fins passar per la plaça Sant Jaume i acabar a l’avinguda de la Catedral.
Nosaltres vam arribar que ja havia començat ( encara ens costa arrancar amb la nena)..
Hi havia colles de molts llocs i el millor de tot és que era ple de nens amb els seus pares.
Normalment quan hem anat a veure gegants sempre són adults qui porten els gegants i els tabalers també.

Però en aquest cas eren els nens de les escoles o les colles de geganters qui portaven els gegantons i també hi havia colles de tabalers infantils.

Així que entre tot era una festa molt infantil i els nens poden veure com poden participar d’aquesta festa perquè són els propis nens els que la fan.
Nosaltres vam acabar anant amb el grup de les escoles bressol per seguir reinvindicant que el 0-3 existeix i que no poden seguir fent retallades però sobretot a passar-ho bé.
Us ho heu perdut aquest any?? Apunteu-vos-ho pel que ve!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.