Llibreria La Caixa d’eines

Editat 01/09/2014
Per desgracia la llibreria que tenien a la plaça Revolució ja no hi és.
Em va fer molta pena que  una llibreria tan xula com aquesta hagi durat tan poc, però bé segueixent tenint la del carrer Aragó.Ara que s’acosta Sant Jordi voldria recomanar-vos aquesta fantàstica llibreria que es troba a la plaça Revolució, La Caixa d’Eines.

Pel que he pogut veure al seu facebook i al seu web ja deu fer un temps que l’han obert, però fins ara no hi havíem entrat.
M’encanten els llibres però penso que hi ha pocs espais de llibres per nens que tinguin aquest encant de petita botiga de barri i que siguin amplies per poder entrar amb els nens sense estar patint perqué ho tirin tot.
A més dels llibres també hi podeu trobar joguines i artícles per fer manualitats.
Però no només és un lloc on anar a comprar ja que també ofereixen activitats de lectura pels nens i diferents tallers de jocs i/o manualitats. Podeu seguir-los al facebook o al seu blog per poder estar al dia i no perdreu-us les seves activitatts
Aíxí que és un lloc molt interessant per poder introduir en aquest món tan fascinants als nens i que aprenguin a gaudir de la lectura i s’ho puguin passar bé.
Foto d’una de les activitats del web de La Caixa d’Eines

Nosaltres ens vam estar una bona estona mirant entre tots els llibres que tenen on pots trobar contes diferents i molt xulos. I finalment ens vam endur un i un parell de titelles.
Tenen també botiga a l’Eixample al Carrer Aragó 367 que va ser la primera botiga i aquesta és un espai per totes les edats mentre que la de la plaça revolució és especialitzada en llibres infantils i juvenils.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.